Интериорeн Проект и Реализация

Топ Дизайн е фирма за интериорен дизайн и изпълнение на широк спектър от проекти – къщи, апартаменти и бизнес сгради, притежаваща над 10-годишен опит в своята област.

Топ Дизайн се утвърди като предпочитан партньор в изграждането на проекти за интериорен дизайн на добра цена. С изключителния професионализъм, подход и усет към детайлите смело можем да твърдим, че ще създадем за вас уникален интериорен проект.

Имаме редица реализирани жилищни и бизнес проекти на територията на по-големите градове у нас. Предлагаме услуги за интериорен дизайн в София, Пловдив и Варна.

Интериорен проект за дома или вашия бизнес

Всеки дом е уникален. Всеки дом е мястото, където човек се чувства наистина на място. Ако и вие смятате така, Топ Дизайн е вашата компания за интериорен проект за дома.

На каква комбинация от цветове да заложа? Как да обзаведа стаите, така че пространството да бъде организирано по най-функционалния и стилен начин?

Това може би са малка част от въпросите, които си задавате, в търсене на ефективно решение за интериора. Ние знаем техните отговори!

Топ Дизайн е насреща, за да ви предложи цялостни решения. Всеки наш интериорен проект е съобразен с търсенето на клиента – независимо дали търсите качествени интериорни решения за своя дом, или бизнес нужди.

Освен изготвяне и визуализация на плана за интериорен дизайн, който смятаме, че би подхождал на вашето търсене, ние предлагаме още две допълнителни услуги:

  • ремонтни дейности – в случай че вашият интериорен проект изисква преустройка на помещението, ние ще го направим за вас;
  • обзавеждане по поръчка – един от най-важните моменти в реализирането на интериора са мебелите, които при нас идват по поръчка, спрямо конкретните нужди на вашия интериорен проект.

Основен приоритет в нашата работа е да създаваме уникални вътрешни пространства, представящи отлична комбинация между персоналните ви изисквания и съвременните тенденции за стил, удобство и комфорт в интериора.