Дизайнерско Студио Бургас

Дизайнерско студио Бургас Топ дизайн е създадено в резултат на амбицията да създадем мултидисциплинарна практика, обхващаща архитектура, интериорен дизайн и управление на сградата. От създаването си през 2005 г. компанията е преминала от силни към още по-силни етапи, напредвайки до сегашния си вид. Работейки заедно с най-висококачествените материяли, търговци и професионалисти, ние успяваме да постигнем постоянно ниво на качество, върху което се формира репутацията ни.

Качество в интериорния дизайн

Дизайнерско студио Бургас Топ Дизайн комбинира качеството на дизайна и вниманието към детайла с богат опит, за да създаде наистина изключителни жилища, като любезно запазва наследствените особености и развива своя потенциал за максимално увеличаване на пространството и светлината.

Чрез изчерпателен набор от творчески услуги всеки създаден интериор е напълно уникален. Дизайнерско студио Бургас Топ Дизайн не се ограничава до окончателния стил на къщата или апартамента, а предлага персонализирано дизайнерско обслужване, съобразено с личния стил на всеки клиент, изискванията на проекта и архитектурата на имота.